Kuljetukset ja yhteydet

Ryhmien venekyydit:

Kun teille on myönnetty vuoro, voitte tiedustella leirialueen varusteista ja  kuljetusvaihtoehdoista saareen.

Venekyydit hoidetaan joko omatoimisesti omalla kalustolla tai tarvittaessa leirialueen isännän hoitamana. Isännän käytössä on yhteysvene. Jos kuljetus tapahtuu Nuorisopalvelun toimesta se tulee sopia 2 viikkoa aikaisemmin.  Nuorisopalveluiden kyydeissä on aina säävaraus. Liian kovalla tuulella ja kovalla kelillä (esim. ukkonen, tiheä sumu) ei kuljeteta ketään. Pimeällä me emme myöskään kuljeta ketään Vuosaaren vilkkaan sataman halki. Kaikki kuljetukset tulee olla hoidettu ennen pimeää. Rannassa on ponttoonilaituri, johon pääsee tarvittaessa isommallakin veneellä.

Kuljetusmahdollisuuksista voi tiedustella:
050 5591730

Kuljetuslaituri:

Laiturikuja 1, Porslahden pienvenesatama (Vuosaari). Matka Granön leirialueen laituriin kestää noin 15 -20 min. kelistä riippuen.

Kulkuyhteydet: 

Bussi 818:
Palvelulinja 818 liikennöi Vuosaaren metroasemalta, Columbuksen puolelta. Porslahden pienvenesatamaa lähinnä oleva pysäkki on Eteläreimarintie, josta kävelyä pienvenesatamaan on vielä noin viiden minuutin kävelymatka.

Bussi 90:
Lähtee Vuosaaren metroasemalta, Columbuksen puolelta. Porslahden pienvenesatamaa lähinnä oleva pysäkki on Satamakaari, josta kävelyä on noin reilut 10 minuuttia laiturialueelle.

Reittiopas HSL